Beste patiënt,

ik wou u even informeren over het volgende:

Deze huisartsenpraktijk is officieel erkend door de Federale Overheidsdienst van Volksgezondheid én is aangesteld door het Interuniversitair Centrum voor Huisartsenopleiding (ICHO) als opleidingspraktijk.

Vanaf 1/10/2020 wordt deze praktijk versterkt met een huisarts in opleiding, dokter Simon Groebbens.

De huisarts-in-opleiding (haio) is een gediplomeerd arts (master geneeskunde) die zich twee jaar specialiseert in de huisartsgeneeskunde in één of meerdere aangestelde opleidingspraktijken.

De haio is betrokken bij alle activiteiten van deze praktijk en overlegt dagelijks met de praktijkopleider. Op deze manier blijft uw huisarts permanent op de hoogte van uw situatie en wordt uw gezondheid optimaal verzorgd.

Een haio werkt aan dezelfde (terugbetalings)tarieven als uw huisarts zelf. Voor de uren van de raadplegingen en de huisbezoeken: zie uurrooster van deze praktijk.

Een opleidingspraktijk wordt voortdurend aangemoedigd om alle recente ontwikkelingen in de huisartsgeneeskunde en in opleidingstechnieken mee op te volgen. De aanwezigheid van een haio betekent dan ook vaak een garantie voor een nog betere en meer professionele dienstverlening aan alle patiënten van deze huisartsenpraktijk.

Met vragen of opmerkingen hierover kan u altijd terecht bij de haio en bij uw huisarts.

Dokter Koen Plasman en dokter Simon Groebbens.