Weekendwacht 


Huisartsenwachtpost Pageni organiseert vanaf 8 januari 2021, voor alle inwoners van het Pajottenland, Geraardsbergen en Ninove, de weekend- en feestdagwachtdienst.

Bij de huisartsenwachtpost Pageni kan je steeds terecht voor dringende raadplegingen of huisbezoeken tijdens weekends en feestdagen.

Met betrekking tot de maatregelen in het kader van de COVID-19-epidemie, zal de wachtpost echter alleen op afspraak werken.

Gelieve dus steeds te bellen naar het nummer 1733 om een dringende consultatie of een dringend huisbezoek aan te vragen.


Openingsuren?

  • Elk weekend: vrijdag vanaf 19u00 t.e.m. maandag 08u00
  • Elke officiële feestdag: dag voor feestdag vanaf 19u00 t.e.m. dag na feestdag 08u00


Hoe maak je een afspraak?

Je kan de huisartsenwachtpost tijdens weekends en feestdagen steeds bereiken via het telefoonnummer 1733. Dit is het centrale oproepnummer voor wachtdiensten (FOD Volksgezondheid).

Na het doorgeven van je postcode of gemeente, word je automatisch doorgeschakeld naar de huisartsenwachtpost in jouw regio, waar men je oproep verder beantwoordt.


Waar bevindt de huisartsenpost Pageni zich? (Bel eerst 1733 vóór je langskomt!)

Locatie Lennik (hoofdpost)

  • Assesteenweg 191A Bus 2 - 1750 Lennik
  • Openingsuren: vrijdag 19u00 t.e.m. maandag 08u00 (doorlopend)


Weekwacht

Tijdens de week is er steeds een wachtdienst voorzien, indien ik afwezig zou zijn. U belt het nummer 1733 en komt rechtstreeks bij de wachtdoende arts terecht.